Sunday, July 12, 2009

CARROT CAKE



Akhirnya........ ini ler my carrot cake....sedapppppp u........ :)

Biarpun aku bukan peminat carrot cake tp bila sesekali makan & tambahan pulak buat sendiri kannn... terasa ler sedapnya kat anak tekak ni... thanks to Zaliana kerana sudi berkongsi resipi carrot kek ni...

Sesapa yang teringin nak makan carrot cake free... arini jer... sila larr datang umah... ada lagi kat lam esbok tu ha.... ;P while stock last okeyhhh!! :)

Kat sini aku kongsi cara2 membuat carrot menggunakan sugar paste/fondant - ish.. lamo dah x asah bakat nih!.... layannnnnn......



p/s.nnt free aku edit balik pape yg x cukup kat sini ye.. nk sambung balik kemas umah... x lama lagi nk masuk bulan pose..so kena wat mana2 yg hardcore cleaning tu dulu.... :P

5 comments:

Azie said...

ya allah sambil ngadap pc ka buat menda tu kakakakakakaka sabooooo jer...pas ni anto keret kek maliii lor :P

hana said...

fuiyooooo!! mcm karet real laaaa!! wa caya lu k.masz!!!! ekekekeke

Nor said...

wahhhhhhhhhh...... cun woo.. bagus2 letak lg the making ya... boleh akak belajor tq2

cikmanggis said...

salam...wah cutenya karot ni

masz_73 said...

Azie,
hehehe.. sambil gentel fondant sambil rehat2 kan minda cari idea kat situ maaa... kepala dh karet... :P


hana,
fuiiiiyoooo... akkakakka... wa caya lu jugakkkkkk!! :P


K.nor,
Cun ker? ahakss.... toce3x... pasni nak wat de making of apa lak ek?? saboooo... tungguuuuu.... ;)


CikManggis,
toceeeeeeeeee33x... cute mcm tuannyer x?? muahhahaha... ;p