Saturday, July 11, 2009

AMIK DARA.....

Meh ler kita saksikan acara mengambil dara & tadah air Ke****g pagi ni... hehhehehe... ampunnnnsss jgn mare ye.... terikut2 lak gaya penulisan dak Ai si mak ayams tuh ... :P





Haaa.. menu kat bawah tu mmg ada kena mengena ngan acara pagi ni... sehari sebelum buat blood test, makan ler secara sihat... agak2.. aku makan sup tauhu lembut & sayur kat bawah tu smlm bule mengubah keputusan blood test aku tu x? muaahahha... poyo jer kan... :P

Ni acara tahunan kat opis, boss bagi pree tuh!.. kalo nk kena bayar sendiri beratus jugak tuh! toce bossssssss..... ok nnt kita tunggu result camner ek! ;)

tungguuuuuuuuuuu........

2 comments:

CikMin said...

salam k.masz...ni amik dara apa ni..ehehehe....ada apa2 ke?ihiks...

masz_73 said...

cikmin,
hehehe.. ni pasal nk tau ada papae lani wat test..kakakka... tungguuuu... :P