Saturday, April 17, 2010

MY DAY (17/04/2010)

ASSALAMMUALAIKUM.....

waaaaaaaaaaaaaaa... lamanya x bersiaran kat sini kan? ish3x.. bersawang, berhabuk.. mcm ada yg nk reput dah umah ni ha! :P Maap ler bukan x sudi lagi nk berblog ni.. tp macam ilang minat sekejap!.. sekejap jer.. ngehehehe.. Insyaallah akan bersiaran jika keadaan mengizinkan.. terima kasih kepada yang masih sudi jenguk2 umah i ni kan.. walaupun dah bersawang... kekeke.. toce3x..
kalo x nampak kat sini, tuan umah ada nun kat facebook... maklum ler selain memasak aktiviti berkebun tu kena jenguk2 selalu.. ahakss...

kekekke.. kad besday (pakai buku tulis jer..) oleh anak dara, bila baca part yg akhir tu tergelak aku... tp nasib baik dia tulis.." duit dia".. perghh.. selamatttt..... mwahahahha... :))


Okay, x nk bebel panjang2 malam ni sbb masa malam ni dan hari ni pun dah nk dekat abis dah ni.. kira penutup utk malam 17/4/2010 larr ni ye... :)



Sempena tarikh hari ni juga merupakan tarikh lahir aku yg ke ... (kira sendri larr ye lilin tu..) :P Alhamdulillah syukur kehadrat Illahi kerana dengan izinNYA aku masih disini.. dengan berkat doa keluarga & kawan2 semua sempena besday aku hari ni... aku ucapkan ribuan terima kasih semoga Allah makbulkan... aminnn... terima kasih atas ucapan dari anda semua.. mmmuuaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhsss :)


Oooo x de majlis besar2an pun... sekadar makan2 4 beranak jer kat umah... yang penting... aku bahagia & gembira kerana masih dipanjangkan usia serta diberikan kesihatan yang baik serta dilimpahi rezeki oleh Allah S.W.T. bagi menghadapi hari mendatang... aMIN... :)

Tentu ramai yg rindu kat tuan umah kannnn.. ngehehehhehe... nah amik tatap puas2 ye...
wakakkakaka...... :P

wokey.. buhbyeeeeeeeee.. good nite! :)


15 comments:

hazeleyed lady said...

ass-salam sis
Welcome back...
HAPPY BIRTHDAY TOO
ALLAH BLESS YOU OLWAYS.

hana said...

k.mazzzz.. epi besdayyyyy!!! klu tk kerana besday rasanya lg lama bersawang kot!! muahahaha.. moga pjg umur murah rezeki kak! pandai dak iQa menulis!

lemongrass said...

Salam Masz,
Happy birthday!!!!!! Dah seronok sangat mencangkul, menuai, menyemai and membina rumah kat FV tu ye sampai lupa rumah satu lagi ni, hehehehe...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam masz..."selamat harilahir"..nanti dtg umah atie,amik bunga yer...

Faheem Jr said...

hepi belated besday kak masz..wah..ini la klu dah mula berkebun kat fb..mesti terabai rumah yg ini..hihihi...semga akak bahagia bersama keluarga.. :)

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

openid said...

salam kak masz yg comel.. Lama nya akak tak update blog. Akak sihat ke? Ke sibuk berkebun? Hehe. Ijan

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

nur easy said...

singgah sini jalan2.. selamat hari lahir kak. pandainya anak dara bg ucpan ;)

ije said...

sweetnya dapat nota bday dari puteri. memang selamat sgt la.. 'duit dia'! =P

tumpang menyelit. kunjungi facebook Kedai Anak,

http://www.facebook.com/pages/Kedai-
Anak/100639976689426?ref=ts

tq sis!

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. blog menarik.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

R0seMer@hj@mbu! said...

selamat ulangtahun, moga hidup sntiasa dRahmati dan dBerkati olehNya...

Salam Ukhwah!!!!

HomeKreation said...

Salam Masz.... where are you....? Harap semua nya ok2... take care

Mama Adam said...

walaupun dah lama entry ni, nk komen juga....

sweet je anak tulis tu

Dr. Zaim_Asniel said...

http://www.facebook.com/ClotsDrypers