Wednesday, December 3, 2008

TENGOK WAYANG

FIRST time bawak anak gi tengok wayang, ibunyer pn dah bertahun x gi.. last sekali rasanyer masa lepas SPM keje kat JB.. ehem2.. bese larr kan.. g tgk ngan ehem2 ler.. kan.. ssshhhhh... ;P





Kesian laks tengok dak Iqa cakap boring asik duk kat umah je cuti skolah ni.. ajak gi balik kampung.. hmm.. byk belanja gak tu kalo nak balik lgpon keadaan myKIng x mengizinkan tuk berjalan jauh.. kesian pulak kan!.. Oleh sebab myKIng x gi sama tgk wayang, aku bawak ler jugak sorang BODYGUARD... :P kalo pape hal... senang... :P




So.. ajak ler anak2 g tengok wayang, biar they all tau camner rupa tgk wayang dan apa yg ada kat dlm panggung wayang tu.. otak pn bule berkembang jugak tu.. kan!kan! Kami layan cerita MADAGASCAR 2.. lawak arr cite tu.. :D.. lepas tgk wayang, mcm bese.. acara makan2 larr pulaks kan.. hehhehe.. dah berada kat supa jepun ni.. pe lagi.. sushi lagi... kekekke.. abis plak anak2 aku pon dah suka kat sushi ni.. ish2... Takoyaki pn ada u.... x sangka.. ada jugak yg bakal berebut makanan dgn ibu nanti!! :P



Ok arr layan arr.. aku nk zzzzzzzzzzzz.... penat weiiiiiiiiiiiii!!... :P

1 comment:

Rafizah Nordin said...

amboi beshnye jenjalan. alaa...anakanda ajak sekali je,omaknye yg beria, tak gitu?ahakz!jgn mare k masz..

sy pun baru balik sunway pyramid ni tp lupe nak bwk kamera jdnye idak le tangkap gambo bagai.nak jgk cari takoyaki kat JJ tadi tp si Mierza punyelah aktif,tak larat nak kejo.nak didukung ya ampun hantapnye pulok.aduhaiiii

ish,ni bkn komen...ni membebel!ampun k masz!sy chiow dulu sblm k masz hamput ngan penyapu.kahhhhh