Wednesday, December 10, 2008

BESDAY HAZRY 9/12/2008 - 12 TAHUN

Semalam 9/12/2008, genap umo dak zery 12tahun... pagi tu kami ke JPN buat permohonan Kad Pengenalan tuk dia.. pegi pon lambat juga so abis pon lambat larr.. dak zery tanya camner nak amik gambar IC tu.. aku cakap buat ler muka senyum n hensem (prasan hensem) time tu.. :P so x ler malu nak tayang IC kita kat sesapa nanti.. maklum ler anak bujangku ni.. susah nk suwoh bergambar sejak dah beso ni..


Pastu bule laks dia buat joke.. apa kata aji (bhasekan dia) buat macam mr.bean!..ok x? hah?? nk buat camtu? bior betul aku kata? nak gelak pon ye jugak! aku cakap kalo dia berani n x malu kemudian ari .. ok larr tu.. pastu aku cakap bayangken ler dia pegang IC tu sampai umo 18th baru leh tuko gambo dia... wakakkaka... x ker haru.. :D siap nnt bila nk camkan muka kena buat pesen cam kat dalam IC tu..

atau camni...



sudahnyer dia bergambar lebih kurang camni...

Fuhhh..lega ibu dia.... :P


Lepas abis kesah di JPN kami menuju ketempat mengisi perut yg kosong.. seperti yg dihajati oleh dak Zery..kami makan diSUSHI KING.. ntah knape lately dia suka sangat makanan jepun ni.. ish!!.. x muak larr dia.. paling dia suka Unagi & salmon.. pape larr anak bujang sowang ni.. layan jer larr kehendak besday boy ni.. tapi yg ibu x kesah tu dia yang belanja..wakakkaa... jimat larr poket ibu.. :P abis makan tgk² bil kena bayar RM65.20.. pastu tanya laks kat ibu... ibu pakai duit sape bayar tadi?? aku cakap ler..duit awak ler.. hmmm... kita share ler bayar bu... eeehhh...ngelat betul anak bujang ni... :( aji nak beli CD game lagi.. nnt x cukup pulak katanyer... adeeehhh... anak oo anak... :)



Tengok menu.. apa yg best ek?!

Adik nak ikan tuuuu... x nak nasi dia... ibu!! tengok larr abang x nak bagiii!!...

tengok ler tu.. not happy bila si adik nak mintak sikit salmon dia... :P




budak kecik ni eksen jer nak makan baby octopus tu.. sudahnyer makan satu jer bb octopus tu.. yg lain abis diNgap dek abang :P
ello²... ada sape² nak tulun bayarkan bil kita x?? x cukup 20sen arrr.. :P


p/s. suppose to bake a besday cake for him but unfortunately lepas jalan² seharian.. ibu diserang migrain n terus muntah².. teruk sangat.. :( so i will postpone his besday cake till mayb next tuesday.. share ngan myKIng kot!? :P

3 comments:

Rafizah Nordin said...

halamak...encem la anak teruna k masz nih...tp kelako sungguh bile wat muke tuh...ekekek
selamat ulang tahun Hazery...moga panjang umur dan dimurahkan rezeki k...

dr unty pija,pee jay,slngo...

CatlinaFly said...

hepi besday to besday boy...

masz_73 said...

10Q aunty².. bg ucap selamat kat zery.. aminn... :)

pssttt!... adiah x der ker?? ahaksss :P