Saturday, November 22, 2008

JAWAPAN TAHUKAH ANDA

HA.... NI LER DIA JAWAPANNYER....

PLATTING & 13 BATANG SCEW YG TELAH DIBUANG KELUAR DARI PEHA myKING..
masih terdapat sebatang besi (stainless steel/titanum) & 3 screw yg tidak dpt dibuang keluar kerana telah melekat dgn tulang... sekian...


Untuk keterangan lanjut, tuan/puan boleh lah mendapatkannye dari pakar² Ortopedic yang berdekatan dengan tempat anda... :P


Cool kan!! ;P

5 comments:

CikMin said...

Ya ALLAH..mmg cool giler la cik masz...abis tu apa jadi gan besi & screw yg telah melekat kat daging tu???boleh saman spital x???

Rafizah Nordin said...

ish gitu rupernye skru & plat yg org2 dok kate tu ek...mmg nampak cool sgt.klu tak tau sur wat main lambung2 punyer
hehehe

Rozie said...

phewww..ngerii

masz_73 said...

Heehehehhee.. mak² daro ni sumer cool gak.. x kesah tgk mende² mcm ni ek!!..wa caya sama lu!!! wakakaka...

Cik min- yg tingge kat dlm tu x leh buat apa biarkan jer.. nk saman eh?? gud idea gak tu..wkekekeke.. bule kayo acik!!..muahahha... :P

fiza & roziee... agak² kalo mana yg gobok yg dh tanggal ensel tu.. bule larr gunapakai yg tu ek!! :P

zaliana said...

Ya Allah bior betul kak masz...besar betul skru dengan eh apa benda yg satu lagi tu yek..hah yg kat engsel pintu tuh...lepas ni kan kalau engsel pintu rumah kak masz tercabut dah ada spare part, tak yah susah2 beli beli dah...ehehehehe