Sunday, August 2, 2009

CHOCOLATE SELF-SAUCING PUDDING



Lamaaa sungguhhhhh x buat chocolate self-saucing pudding nih! pestaim tau resipi ni sejak jadi peminat blog LEMONGRASS @ LG yang kat perth ostolia nun... tp hari ni terlebih geseng pulaks... kakkaka... sampai ilang sumer choc sauce... tu, nasibbaik ada penyelamat a.k.a penyedap dessert nih! pelagi... makan ler ngan vanilla eskrim...waaaa... manyakkk siok wooo... hehehhe..


3 comments:

Nor said...

eh.. eh... comel nyer bekas dia.. eh silap.. comelnyer puding dia.. comel ker? tak comel ah.. dah nak hangus tu.. hehehe.. bak puding semangkuk!

lemongrass said...

wakakakaka... Apa lah agaknya yg dia busy kan sgt2 tu ye sampai terlupa pudding kat dlm oven :-P. Dah geseng mcm tu, mmng sedap makan dgn vanilla ice cream.. I pun nak buatlah wknd ni, terliur betul :-)

masz_73 said...

knor,
bekas tu mmg comel.. cantik sgt kan..pandai kita beli kannnnnn!! :P biarpun geseng tp bila makan pakai mangkuk comel tu trus jd sedap weyhhh ...kkakakak :P


lemongrass,
tgh bz wat nasi ayam larr tu.. ingat nk biarkan kejap lam oven tp lupa nk kuarkan .. tp nasib baik ada penyedap tu kan.. laju jer makan.. geseng bukan pahit tu, warna jer geseng tp sedap hingga jilat mangkuk u.. akkakakka :)