Sunday, April 26, 2009

IQA DAN BASIKAL

IQA - dengan megahnya nak bagitau kat satu dunia... hari ini, anak daro den dah pandai naik basikal tanpa roda kecik... yeeehoooooooooooooooooooo..... :P



video

Ini merupakan hari ke-2 dak iqa belajar mengayuh basikal tanpa roda kecil tu.. hehehhehe.. kelakar betul tengok aksi dia tapi Alhamdulillah cepat dia dapat sebab budak ni memang jenis x cepat mengalah, mesti nak cuba jugak sampai dapat! caiyok! caiyok! HAZYQAH.... :))

Dengan kesungguhan dia tu, akhirnya hari ke-2 ni dia sudah dapat menguasai basikal tanpa roda kecil dengan jayanya, x de lagi renggekan dan juraian air mata seperti semalam :P good girl!!
tapi macam ibu jer yang kecoh kannn!! :P




3 comments:

Jamie said...

Tahniah ler Iqa dah pandai naik beskal tak guna roda.. pasnie bleh blajar moto laks.. :)

lelayong said...

Kak Masz..takde gaya cam baru belajar,cara kayuh pun cam terror sangat dah, hehehe..tahniah ika..nanti minta mama belikan basikal besar plak..hehehehe

masz_73 said...

Jamie..
hehehe... tq.. nk tunggu adiah moto dari auntie jamie kotttt!! :P


Lelayong,
hahaha.. itu hari ke2 tu.. x tgk 1st day tu..siap menanggis lagi.. kekeke.. besikal besar tu mmg dh masuk list dah tu... tggu besday bulan 7 nnt.. kakkaka.. ibu tgh kumpul duit nih! :P