Thursday, April 16, 2009

AWARDS LAGIII.... :)

Award terbaru sekali ni.. dapat dari Kak Doktor yang cun itewww.. sape lagi.. Kak Inahar Ali ler... mekacih daun keladi ye kak.... :P bila nk gede2 ngan kita lak ni??? sbb nk bagi akak spek mata baru yg vouge gitewww.... :)


Yang ni dapat dari Kak Dzanariah... cekgu yg ghajin masak2 tu... ish.. kalo larr ada magic nk jugak buat dia dtg umah... jd tukang masak aku... kekekkeke ampooonnn kaks.... :P



1. The winner can put the logo on his/her awesome blog
2. Link the person you received your award from..http://dzanariah.blogspot.com/

3. Nominate at least 7 other blogs
Put links of those blogs on yours.

X nak arrr 7 jer... tp nk bagi kat sumer pengunjung blog aku ni.... especially yg lom ada award ni... amek ehhh.... yg dah ada pon kalo nk amek lagi pon bule ye.. no hal.. cayaangg uols... :)


Award kapkek comei dari Ai... mak Ayams yg slumber gilers tu... ahaksss.... tq.. muahhh :P




Yang ni plak dah nk sebulan dah... dapat dari Anawahid... nasib baik x berkulat ek!! kekekekke amppunsss ya ana.... but tq.... :P





ehemmmmm3x..... kalo dah baca tu... jgn wat dek jer... amik sumer awards ni bawak balik umah memasing K!!! muahhhhhh.... :P

2 comments:

ai said...

Muahhhhhhhhhhh utk akak jugak!! :P

masz_73 said...

ai.... banyakkk ekkkk muaaahhhhh... tuuu... jgn muak sudah ye!..akakkaka :P