Saturday, February 21, 2009

TAG ooo TAG

1st TAG

Tag dari bakal besanku.. ahakss... kak ina KL

* Do not copy answer
* The tag question must be 100% the same
* Tag people after doing tag

1) Cekgu Zana
2) Farah Mommyotai
3) Catlina
4) Kak Inahar Ali
5) Halen
6)Ijah @ natoo @ Siti K
7) Alis @ Anese
8) Ai
9) KakTon


1. How do u know 1?
Setakat kenal kat alam cyber jer.. tp dia saaaangggaaattttt peramah kat my chatbox :)

2. What would u do if u never meet 2?
Hehehhehe... mmg x penah jumpa kat alam nyata.. cuma kat alam cyber jer...

3. What would u do if 3 n 4 dated u?
Waaaa.... sowang doktor haiwan sowang lagi doktor manusia..... ceta pasal medic je larr kot... tapi aku kat tengah2 melopong jer.. ahhahaha...


4. Would 5 n 6 make a good couple?
May b kot? pasal dua-dua pon bule tahan ni... :P

5. Do u think 7 is attractive?
Of coz larr. pasal dia ni pandai melawa.. dan melaram ngan set2 kosmetik dia.... nnt nk mintak dia tulun ajar bermekap kot.... :)

6. Do u know anything about 8's family?
X tau sangat tp dari blog dia tu.. dpt tau dia ni ada penyakit... cian dia tau.. bantu dari segi sokongan moral jer larr kot... :)


7. Tell me something about 9?
Oooo.. kton... bila berborak .. sikit2 gosok idung dia.. .. agaknyer dah jd habit larr tu... wakakka.. ampooon kak, pandai & rajin masak.. umah diaaa.... wallauwehhh.... santteeekkkk.... :)


8. What language does 2 speak?
Melayu larr tuuu... lagi pon diakan melayu! hidup melayu! :P


9. Who is 3 going out with?
Sure larr ngan CG Fly kesayangan dia tu... x lama lagi bule laks jalan2 sambil tolak stroller... :P


10. How old is number 4?
Hujung 30-an atau Awal 40-an kot... pasal aku rasa dia tua sikit dari aku.. wakkakaka... :P


11. 5?
ini pon kurang tau... tp rasanyer... hujung 20-an pasal dia pangge aku "akak" :P


12. Who is 6's favourite singer?
Wakakakka... sure skunk ni dia suke lagu siam.. :P tp pebret dia sure lagu yopun.. pasal nk ngorat si ninja tuu.... ampooonnnn.... :P


13. 7?
Hmmm.... x pasti sangat tapi rasanyer.. alar2 ghazal & makyong kot... ampooonnnn aku mmg x tauuuu...... :P tp.. rasanyer sure yg tangkap syahdu punyer....ahahhaha :)


14. Is 8 single?
Uiksss... jgn ooOOO... dah beranak pinak dahhh tuuu... tp still maintain cunnnn wa cakap luu.. :P


15. What's 9 last name?
Namo sebonar dio ZAITON NAJIB kalo x silap den... :)


16. Would u consider being in a relationship with 1?
Ishhhh... sure larr den sukoooooooo... sbb cekgu ni walaopun dia sll bz ngan anak2 murid.. tp dia ttp rajin masakkkkk..... (makan free larr hari2 oooiiii... :P )


17. Which school does 2 go to?
Entah!... nnt aku pi antar Mat Terjah pi interview dia ek!


18. What do like about 3?
Aku suka kat Cat ni pasal dia ngan hb dia pandai amik gambar ooOO.. nk belajar pasal photography kat dia nnt.. ahakss...


Ok bakal besan... siap dah homework ni.... ok ha!!! :P


2nd TAG



YANG NI PULAK DARI DAK FIDAH @ S_SHAMEN KAT OSTOLIA, AHKAK MIMI KAT PENANG & JUGAKS DARI FIEZA_FWWT.....


Go to your photos folder in your computer. Go to the 6th folder of photos.
Go to the 6th picture in that folder.
Put the picture on your blog and description of it.
Invite six friends to join the challenge.
Link them in your blog and let them know they have been challenged.



hehehhe.. kalo ikutkan byk folder no 6 samada kat pc diopis (laggiiii banyakkkk ) atau di rumah atau kat lappy dak zery... tapi aku pilih salah satu daripada folder yg ker-6 kat pc yang kat opis larr ek!.. sbb aku buat homework ni kat opis...

Nasib baik yg kuar ni gambo dak montel kesayangan aku tu... ni gambo masa raya tahun lepas kat umah MIL kat ampang... mulat2 muka anak aku tu ek!.. eeeiiii buat gomol2.. sedappp ooOO. wakakkakaka...



- Nak kena tag org lain jugak kerr???? X YAH LARR KOT?? hehhehe.. baik kan aku kan... (ni mesti yg tgh baca ni tengah senyummm... selamattttt..) :P

2 comments:

ai said...

aik! kene gak aku ye kak???

hihihi..sihat nanti aku jawab ye kak..(ntah bila nk sihat ntah..keh keh..)

CatlinaFly said...

wuaa..dah agak dah kak masz nak bagi tag!!!tag yg kedua tu dah buat..yg first tu ..tungguuuuuu aaa...utanggg duluuuu...