Thursday, February 12, 2009

FLOWER & LEAF PLUNGER


Saje nak kongsi kegumbiraan ngan ngkorang sumer!!!! Akhirnye berjaya jugak impian aku nak dapat acuan bunga & daun (plunger) utk fondant (abaikan yg bersepah kat belakang tu ye.. :P) walaupon cume China brand.. tp berbaloi larr jugakkan... daripada x de.. kalo nak beli brand W tu... kopak poket woooOO...

Million Thanks to JueHusin MYR sebab mencapaikan impian aku & jugak Knor myr... terima kasih daun keladi Jue... :)


p/s.Knorrrrrrrrr.... tunggu pak/mak posto sampai ye.... :P

4 comments:

anese said...

yang sepah kat belakng tu adalah fenomena biase kak maszz...oo...ni la acuan dia..eh buat skit eksperimen..nak tgk..

masz_73 said...

hehehhe. anese.. baru nk pecahkan dara tu.. sabo ek!!
:P

Jue Hussin said...

Masz... bila nak dirasmikan mendealah tu? I punya, tak rasmi2 lagi pun... muahahaha... :P Bukan apa, tatau nak guna cemana. So, ingat lepas abih kelas esok, InsyaAllah nak try la buat mende2 pun..

Rafizah Nordin said...

k masz, nak jugak...camne nak dapatkan???