Monday, February 9, 2009

MY 1st DECO CLASS


Hmm.. teruja tgk org g class deco meco :P aku pn nak terai gaks.. heh!heh!heh!..kuarkan sikit modal untuk mengimprovekan lagi skill mendeco. Alhamdulillah.. akhirnye tertunai juga impian, aku menghadiri class deco oleh LOVELIANA wadduuuhhh.. senang bangat buk! iye larr dah dapat tips dari sifu kan... wakakkaka.. :P

Class pertama ni hanya untuk mendeco cupcakes & fancy cookies.. sonok tauu.. sampai x hengat nk balik pulaks rasanyer.. x sangka masa cepat berlalu.. tup2 dah abis masa... :P

Maaf ler x dapat nak masukkan gambo 2 org murid lagi (Ilah & SIL kakChik) sbb lupa nak mintak izin.. yg sifu pulaks mmg x mau diambil gambornyer.. (cukup setakat belakang tabir ajer katanyer.. ) :)

Ok layan arr.. mata aku dah kuyu dah ni.. ngantuks + penat bangat dehhh... :P


Yang ni ialah fancy cookies yg diwarnakan dengan royal icing

yg ni plaks hias CC dgn BC.. hehehhe.. amacam rose yg aku buat tu? lulus x? :p

Clown tu guna BC. Lily, small flower & BB guna fondant.. alallaala tomei2nyer... kan!kan!

ini muka salah sowang murid kat kelas tu tadi.. mcm kenal ek?!! :P



4 comments:

Rafizah Nordin said...

laaa awat tak bg tau g kelas loveliana...klu tak leh kirimkan salam ku pada sifu ku itew hahaha
mase sy amik kursus dgn k liana dia masih duk puchong.sekarang dia dah pindah ke bangikan...

halen said...

wahhh.. bestnya k.masz dpt attend kelas mendeco. sy kt cni duk berangan jerla blaja sendiri2 jer huhuhu..nk try wat fondant x jgk buat2 lg. ada tips2 berguna ke kak hehe

masz_73 said...

fiza.. ooOOO penah g kelas liana ek? patut ler.. deco kek cam PRO jer.. ahaksss... :P best kan bila dh ada asas... :)

masz_73 said...

halen, hmmm.. rasanyer kalo guna fondant tu lagi senang.. x sememeh keje kalo x reti bleh buat balik.. sonok tauu!! nk tips? bule... nk yg mana satu tu?