Sunday, January 11, 2009

MyR SMALL GATHERING @ KLCC



Me & my power puff girls a.k.a my bodyguard

Happy sesangat hari ni sbb dapat bertemu muka dengan kawan² dari myR kat KLCC. Perjumpaan ni diadakan sempena kedatangan Knor dari Terengganu yg menghantar SIL ke Maktab Perguruan Ilmu Khas di Cheras.

Seramai 12 orang ahli myR termasuk aku tp x termasuk sang somi², power rangers & power puff girls berkumpul ditempat yang telah dijanjikan. Heh!heh!Heh!.. macam bese.. aku orang yg paling last sekali yg datang.. bz seyyhhh... :P Pape pon mmg happening larr hari ni.. kecoh & gempak gempita jap kat kawasan yg kitaorg lepaks tu.. nasib baik jauh dari org ramai.. pandai sungguh penganjur pilih tempat.. kekekeke.. sapa larr tuuuu?!! :P Okiess... layan jer larr foto² kat sini ye.. & jangan jeles arrrrr.... :P




ZIEHELMY & KAKYU


KAK LILLY & KAK SITI FADILLAH


KAK HAM & KAK UMMI-E


IZAH & KAK TON


KAK BEE & KAK INTAN


KAK NOR & KAK INA
(bakal² besan ni.. hehehhe.. )


Lokasi 1 - sblm awan berarak mendung...

Mek brbaju merah tu ler tetamu jauh tu.. Knor, tgh fokus kat makanan yg berlambak kat depan tu..
" hmmm... yg mana satu aku nk makan ni ek? tgk Bee (baju hijau) dh abis sepinggan aku dok lagi nih.. tok leh jadi ni weyyhhh..."


"Kita makan dulu.... yeyyy!! "
- Kak Ummi E -baju belang² pink & kak Ham - tudung ijau

heh!heh!heh!.. aku tau... mmg kmasz tgh amik gambo ni.. saje jer aku toleh.. tayang muka cun aku ni... ahaksss.... - Izah baju biru batik

"Meh kita makan ye nak ye.. mak² dara tu asik nk borak jer.. mak dah lapo ni.. nyum!nyum!nyum!... "
Kak Bee (tudung hijau) sdg tekun melayan anak² makan



"Ishh.. byk eh.. makanan yg sodap².. mano satu den nak makan dulu ni yok?!"
Zie - tudung putih/coklat baju merah/putih


"Alahai lapo ye nak! tunggu ye mak amikkan kek ceklet.. sedap ni!.. pastu gi berendam lagik.. mak lom abis borak² lagi ni.. " - Kak Yu de power rangers mom ( tudung hitam/merah)


Lokasi ke-2 - bila awan mendung semakin hitam so sblm hujan turun baik ler carik tpt yg sesuweii...



Ahli majlis mesyuarat tertinggi sedang tekun mendengar ceramah oleh YB Kak Yu dipetang hari...


alalala.. tomei².. cayang... bb kak Ham... soooooo cuteeee!!
"eeeii.. aunty ni amik gambo aku ler.. waaa glemernyer hakuuuu..... "

Tengok tu.. kecian dak izah.. no bangku to sit.. huhuhu... "elok gak aku dok kat simen ni.. kang mau roboh bangku tu..naya jer kena saman ngan klcc.." :P


Tanda mata dari Knor & Kton - toce²





video

Layan jugak meeting tergempar ni ek!! :P


Kepada kakak² & juga adik izah.. semoga persahabatan kita akan kekal selama²nya.. Insyaallah..
segala salah silap tutur kata & gelak² petang tadi jika ada yg tersinggung.. harap maafkan... rasanyer x de kotttt!! :P

"THANK YOU FOR BEING MY FRIENDS"


P/s. pada mem² beso yg kat atas tu.. tulun bgtau saya sapa yg x dapat FM ciput dari aku ye!! sowiii.. x prasan ingat k.lily kata 12 org ingat termasuk aku, td tgk balik dlm gambo sumer ada 13 org daaa... Plsss.... bgtau ye.. (sms address ye.. 019-333 1491 ) :P

4 comments:

Rafizah Nordin said...

alaaaaa beshnye gather2...sy tak masuk forum x tau pun ade gathering.klu tak nak gak menyibok2kan diri.mmg suker nak jumpe2...heeeee
camne nak masuk forum???nak, nak, nak!!!!!

masz_73 said...

Looorr..pija, ngko x tau ker cmner nk g forum??!! pesal x bg tau awal².. letak resipi tau pulak ek?!. :P

Alarr.. kan kat menu kat MYr tu ada tulis FORUM.. masuk jer larr kat situ.. pastu.. lantak borak sampai lebam!! wakakakka

umi_e said...

Masz... gambar berdua tu ok ler tapi gambar 'candid' tu nampak sangat 'kekurangan sopannya' kakakmu ini... duduk macam genster :p

masz_73 said...

Kak E.. wakkakaka.. bese ler.. gengster palling kecik!.. :P ampoonnn