Friday, June 26, 2009

AWARDS



Awards ni datang jauhhh dari negara matahari terbit nunnn... hehhehe.. dari Ita a.k.a Juwita Fariz... mekacih ye dik nunnn.. sudi bagi kat akak.. hmmmm... i likeeeee.... ;D

eeeiiii.. ada rules jugak ek kena follow? meh kita tengok pe dia :-


1) Accept the award, post it on your blog together with the name of the person who has granted the award and his or her blog link.

opcos larr dari Juwitaku Sayang... ahaksss :P

&

jugakkkkkk... (lupo lak tadi)... dari dik Ika @ Ijah @ Siti Khadijah nunnnnn jauh disiam... :P ika..... akak sudi amik award ni dari umah awak sbb akak rasa ... sumer yg awak tulis tu... ada pada akak!!... bole gitewww?? ahakkkkssss :)


2) Pass the award to 15 other blogs that you’ve newly discovered. Remember to contact the bloggers to let them know they have been chosen for this award.

ye larr.. dah org bagi, kita merasa kan.. ye x? meh larr kawan2 amik award ni.. hajat dihati nk bagi sumer larr kengkawan yg sudi datang sini tp rules dia kata kena bagi kat 15 org bloggers yg baru kukenali ... so aku bagi ler kat 15 org ni ye..(kira x le baru & x ler lama sgt) kalo dh ada kat umah memasing tu... just tambah jer larr nama aku kat situ ye.. (kalo sudi ler.. ) tp kat yg lelain tu.. bule gek amik... sbb aku sayang kat korang sumer gak! ;)

1. kak Nor nganu
2. Cik Manggis
3. Kak Ida S'pore
4. Anna Putrajaya
5. Aziemas
6. Anawaheed
7. Kak dzana
8. kak Yati
9. Halen
10. Farah
11. Fatinz - kembar ku :P
12. Ein @ Checkie
13. Kak Jun ccKasih
14. KakMimi
15. Ayu - decoupage

Sudi2 larr ye... ;)

3 comments:

mommy otai said...

tq kak bg award tuh..muah muahhh...tp kat shoutbox tu tk dpt2 nk komen..alahaii..kite nk balik kg ni..kiv dulu ehhh...daaaa

cupcakekasih said...

salam....dapat Award lagi kita yak? Terima kasih bebanyak la!

masz_73 said...

mommy otai @ farah,
tima kacih.. sudi amik award tu... balik kg? huhuhu.... beshhhhnyerrr... :)


Cupcakekasih @ kjun,
wslm, hehehhe.. penghargaan tuh!.. banyak2 kasih kak!! :))