Sunday, January 10, 2010

WAT TAN HOR

Jom makan WAT TAN HOR... sebut betul2 ye.... WAT TAN HORRRRRRRRRR..... heehheehe... bese ler.. baru masuk sekolah.. takut kang ada lak yg masih x pas lagi membaca.. ngeeee... :P

Kali ke-2 buat nih!.. sedappp weyyyh... memula ingat nak wat kuey teow goreng udang jer sbb MIL kata nk datang petang semalam tp x jadi plak.. so aku tukar plan ler nk wat yg berkuah.. kadang2 tekak ni x tau nak makan apa... asik makan nasi jer.. muak jugak kan.. sesekali nk tukar menu larr plak ye..dan maap ler ye.. ni dinner kami malam tadi.. ngeh3x... x dan nk masuk sini mlm tadi... so pagi2 lagi tadi MIL datang - wat "spotcek"!! hehehehhe... takkkk eeehhhhhhh.... MIL i baiiiiikkkk tauuuuu.... kebetulan dia nak g pasar cari ikan, dari Ampang direct trus ke Kajang... ahahhahahha jauhhhhnye cari ikan.... sbb smlm x dpt datang so dia datang ler 9.30 pagi tadi. sebenarnya... nak tengok King.. x sehattt... tulang peha yg eksiden dulu bengkak.. x tau ler ada infection ke apa.. dah seminggu ngidap.. siannnn king den tauuu!! :( tp tetap g kije apa nak buat.... nak cari makan kan!! :( skunk ni tengah ngabiskan antibiotik jer + ubat tahan sakit ler.. hmmm... aku berdoa semoga myKing semboh cepat2 ye... wisauu i tauuuu.... :). Ok2.. sbb ada belen Wat tan Hor ni lagi..(simpan lam esbok larr..) aku bagi MIL makan.. tengok dia x lalu makan nasi lemak yg dia tapau tuk we all tadi.. (alahaiii cayang MIL i tu kat i...ahaksss.. dasarrrr anak antoooo!! kakkakakka... ) tengok2 habis semangkuk MIL i makannnn tauuuuuuu... heh3x... sedapppp sangat ler tu kat tekak dia.. :) sian tau kat MIL i ni.. dia susah nak makan.. kadang2 sampai seminggu x lalu nak makan.. masak kemain lagi, hari2, tp x lalu nk jamah... ye larr dia kan ngidap kencing manis dll.. ni tengah tunggu result darah dia nak tengok buah pinggang dia ok ke idak... sedeyyyhhh i tauuu!.. :( kalo x nanti kena larr wat dialisis (ejaan betul ka ni?) :P i pn berdoa semoga MIL i sehat selalu.. saaayyyyaanggg kat Mak jugakkksss... my makkk ponnn sama gekkk.. abahhh ponggggggggggg.... mmmuaaaaaaaaaaahhhh!!! :)

haa.. pilih.. nk yg bercili ke x nak cili.... :P



Resipi amik kat myresipi.com jugak, hasil idea dari CHe iZa... mekasih ye iza...


2 comments:

blogresipi.com said...

ohohoho... nampak bestnye kak masz :)

masz_73 said...

blogresipi,
bukan nampak jer..mmg sah2 besttt.. hehehhee..p buat sana! :)