Friday, January 29, 2010

CHEEZY ROLL & MINI SAUSAGE


Lama x panaskan enjin Bread Maker kat umah ni.. dulu kemain lagi ghajin meroti.. larr ni makin susut plak vitamin R meroti.. mungkin jugak pasal dah letak BM ni tersorok sikit dari pandangan mata aku sebab nak bagi chance kat toys2 yg baru dan yang paling selalu dipakai duduk kat table top tu..



Ok.. x de idea nk bebel2 arini... jom layan jer larr gambo roti2 ku ini ye... masih pakai resipi roti oleh mamafami lagi... sbb paling senang & hasilnya mmg gebuss... thanks mama..

jgn rebut2.. amik sowang satu jer.. rotan mont** tu kang!! :P


5 comments:

A.I said...

nak sumeeeeeeeeee

huwaaaaaaaa

blogresipi.com said...

Salam Kak Masz..ush montok montok nye roti mu itew..hehehe..seketul mane cukup kak masz. kurang2 sebesen.hahaha...

Adus..gastrik terus tengok nasi ambeng kat bawah nun taw~~!!!

MamaFaMi said...

Eh...mama tak berebut tau.. mama beratur tunggu turn nak amek roti... so jangan rotan mont** ma ye... tapi kalau rotan pun, mesti tak rasa sangat sebab gebu cam dunlop pillow...kah kah kah...

Hotto said...

salam ...wahhh sonokla nk jgk resepinyer...slalu blajo buat..tp skali pn xpena jd...uwaaaaaaa tlg tunjuk ajor..

A.I said...

eloooooooooooooo...

mana akak ni?? dah lama menyepi...huhuhu..windu nak naik napsu tgk makanan kt sni :(

akakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk