Saturday, January 23, 2010

PERTEMUAN DENGAN IKA ISTERI NINJA


Alhamdulillah... akhirnya bertemu juga dengan mek siam a.k.a. ijah a.ka. ijah sowang ni.. tp maap ler.. mek bruang putih terpaksa diletak kat muka mek siam tu sbb kalo letak gajah putih kang mmg langsung x de klu camner rupa mek siam yg ayu ni.. ehhehehe... tp mmg santekk tau mek siam ni... gaknye pasal banyak makan pulut sejak duk kat siam nun.. :P

Alhamdulillah juga urusan penting ika kat sini berjalan dengan lancar dengan pertolongan dari k.lilly dan juga kyu... malam tu mmg senang hati ler ika tu... bule le senyum sampai telinga... dan barang2 yg dipesan pun... dah pun penuh diisi lam beg.. :)


Pertemuan ni turut disertai oleh kak inaKL yg sedia dah glemer tu.. ahakss... dan juga member myr nenie, hb & 2 orang anak2 yg comel...

tengok arr.. santeekk jer duduk meksiam tu.. ahahhaha..

k.ina ni gaknye.. dah terlebih sendat banding ngan ika tu kot? wakakkaka.. ampoonnnsss ye kak.. gurau jer.. sbnrnya k.ina tengah mikirkan sesuatu masa nk bercerita ngan ika tu haa.. :P

Bila sesekali dapat menjejakkan kaki kat bumi malaysia ni, sure ika x melepaskan peluang makan makanan yg ada, sampai naik sendat perut dia..ahahhahaha... tu larr lain kali amik cuti lama sikit dari ninja tu.. boleh larr melantak sakan... :) tp pape pon sate kajang for sure larr kan... ngeee... :)
nenie & family... anak dara sulung nenie tu sebijik cam muka ika masa kecik.. mata beso.. badan cekeding jer.. nnt bila free aku upload gambo iqa masa kecik ek!

tetiba je dapat "anak free" malam tu.. ngeh3x... tengok ler gaya si izuru tu... amik gambo jer trus kuar jari nk wat tanda peace tp guna jari yg salah.. ahhahaha... so cuteeeeee!


nasib baik bule ngam duaorang ni.. si izul pn mmg suka sangat main ngan kak iqa.. main kasar2 pn dia hentam gelak jer.. ahahhaha.. si kakak tu pn mmg suka layan budak kecik.. tp sowi eh..main ngan adik org lain bule le.. no more adik ye iqa.... ahaksss :P

Kepada ika.... maap jika ada kekurangan atau terkasar bahase semasa pertemuan tu ye.. dan terima kasih atas segalanyaaaaaaaaaa.... muaaaahhhhhssss... semoga ada jodoh kita dilain kali ye.. amin..

Agaknya masa n3 ni ditaip may b ika dah sampai dibumi gajah putih nun... semoga selamat segalanya ye...

8 comments:

Azita Zain said...

salam masz. bestnya dapat gather2 ngan teman blogger...

hana said...

muahahahaa... mmg sopan santun btol anak wong jowo tuh makan! kekeke.. k.masz! len kali ltk muker gajah kat muker ika! br klassss! muekekekeke satay er satay er???? huh! tk ngences dah! dulu k.masz jugak yg blanjer kiter! tk jeles tk jeless.. kekeke

kak ina kl said...

salam masz..aduhai segannya letak gambar akak cam tu..ishhhhh buruk bebeno..kalau body cantik cam ika tak apaer jugak..ambil gambar yang ramai-ramai tu yer..tak pandai nak cover muker dak ika..

masz_73 said...

Azita,
hmm mmg sonok sgt pulaknye dapat geng sekepala giler2 mcm kita ni.. ahahhahah :P

hana,
wakakka.. mmg x nyempat bersila sopan budak tu pasal x sabo nk makan mee goreng mamak & satay time tu.. ahahha.. gajah putih lg kelas ek! :p tu ler.. konon nk nyorok muka yg cun tu.. so terima jer larr pe org nk lekat kat muka tu.. ngeeee...

k.inaKL,
alarr.. sesekali jer kak.. bukan selalu.. ahhaha.. ampoonnsss... amik ler.. wat kenangan ngan ika tu! :)

♥LOVE2COOK♥ said...

Hi KakMasz...wow bes ya dpt jumpa Ika dan ramai lagi geng blogging nih kan! :)

Jun said...

masz..tgk gambo ngan bebudak kecik2 tu kan mcm sheshuai jek kalu ko ade si kecik lagik, ahakks!

blogresipi.com said...

Amboi meriahnye... dah macam time raya pulak,hehehe

Sue @ Nenie said...

Salam Kak Marz..
Baru jumpa link blog akak...Saya link sini yaaaa....

tak puas tul nak sembang panjang² malam tuuu...InsyaAllah, mana tawww, ada rezeki boleh jumpa lagiii