Tuesday, January 19, 2010

TERUBUK MASIN


Ikan Terubuk Masin ni pemberian my sis, itu pun kawan dia yg bagi.. bukan dia beli.. hehehhe.. bila dapat free tu kan... terima saje ler dengan rasa gumbira.. ahahhaha.. lalallallaa.... macam biase ler mmg x tau nak masak pe lagi kalo dapat terubuk masin ni kan!... haaaaaaaaa..... wat cenggini jer larr... sedar x sedar... 2 pinggan nasi tambah... ;P eeeeeiiii... no no no... kena beringat sikit... kata nak diet.. :P .... p muntah darah kat tepi sanun.. kakkakaka... :))

X sangka pulak anak bujang den pn dah pandai makan ikan2 masin nih!.. :) biasa aku just potong bawang & cili padi jer tp my sis suruh perah asam limau... buat penambah perasa... perghhhh... mmg ho liaoooooo woooo.... :P


ada sesapa nak derma terubuk masin lagi x ek?


4 comments:

blogresipi.com said...

Aduhhh terubuk masin alahai terubuk masin.. ku jatoh chenta sama kamuuuu!!!! kenapa kamu duduk di dlm pinggan kak masz je? meh ler masuk pinggan aii ni skali.hehehe

masz_73 said...

blogresipi,
mwahahhaha... kat sanun x de ek? :P kambennn ajer ye.. meh kita tukar suke sama suke... hehehhehe :P

Ahliah Nizam said...

Assalam,

Saya copy & paste gmbar terubuk ni di fanpage FB saya. Saya sertakan sekali link blog cikpuan :)

Terima kasih

Ahliah Nizam said...

Ini lnk nya :

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150891350875284&set=a.454967940283.373243.324656380283&type=1&theater

Terima kasih :)