Monday, December 28, 2009

MaCAM-mACAm aDA....

Jom layan gambarrrrr... & sikit ceta jer arr... ;P


Ayam bakar mayonis - resipi npk kat banyak blog.. sapenye pun aku x hengat tp kali ni aku amik kat umah Mek hana kat jopun nun... macihh ye.. tuan punyer resipi :)


super duper easy peasy pasta :P

sambal belacan sabah - myking yg tumbuk sendri sbb dia yg dapat resipi ni dari suratkhabar, chef amy beh kata..sedap sangat... bahan2 - belacan, cili, bawang putih, bawang merah, ikan bilis & air asam limau - nak tau rasa? buat sendri ek! ahhahahaha :P

paprik seafood - hantam saja larr labu... sodapppp weyhhh... ;)







yeaaaaa... dah beli Snack maker... sessi menerai buat waffle 2 hari berturut2... hehehehe... :P

3 comments:

LOVE2COOK said...

Adui...laparnya pagi2 tengok dishes akak nih! huhuhu...:D~

masz_73 said...

Love,
kalo camni.. lenkali makan dulu baru buat blog walking.. hehhehe.. sure lepas ni asik rasa nk masak itu nk makan ini.. ahahhaha lepas tu.. sendri mau ingat larr ye.. :))

A.I said...

aku nk try wat sambal bacan chenta ati akak tu nnt.