Wednesday, October 14, 2009

M.C

Apalarr nasib diriku ini... huhuhu... sakiiitttt arrrr.. mc arini... satu badan sakit, yang paling sakit tekak aku ni ha.. nk telan air liur pn sakit ko... huhuhu... kalo batuk lagi larr perit.. adduuuhhhhhhh... ni mesti penangan minum air coke berais aritu.. hah ko! amik dah jatuh sakit!! :((

Ye larr kan bila hari panas minum coke + ais mmg laju je kan.. macam x hengat dunia.. kakkaka.. sekarang padan ler muke sendiri.. :(



Tadi pi klinik, so ini le ubat yg doktor bagi... hari ni layan tido jer.. x larat larr weyhhh... nasib baik myKing pon cuti, dia yg uruskan semua lepas aku balik dari klinik pagi tadi... mekasih laling, hmmm bau cam dia tengah masak sesuatu kat dapur nun... harus dia masak tuk dinner kami malam ni.. hehehehe..bini sakit tp duk layan belog buleh pulaks ye.. ahakss... alarrr bukan selalu kannnn... ;P



rasanya bubur aje yg aku bule telan bila sakit tekak camni, tadi lunch myking beli nasi, aduuuhhh.. kesat jer lalu kat tekak, tp nak wat camner malas nk demand byk2, makan jer larr pelan2.. huhuhu..

jap g nak turun nk tengok apa myKing masak tuk kami malam ni.. ngeeee.... buhbyeeeeeeeee... doakan aku cepat sembuh ye!!



P/S.sepatutnya ada perancangan nk jumpa org jauh tp apa nk buat, mmg x de jodoh kami nk jumpa, maaf ye.. nk ajak org dtg umah, kang mau tetamu kena layan diri sendiri pulak nnt.. kan!kan!.. :)


9 comments:

HASNAH said...

Cian nyer, hope get well soon....

CikMin said...

alololo..ciannye dia..demam ye..sabo la kak eh..cikmin doakan akak cepat cembuh ye..ubat tu abiskan eh...

ai said...

Alahai kakak aku ni domam plak. Cepat2 sembuh tau kak. Wei, sodap plak bubur yg laki kau masak tu. isk..kene pepagi ni pon bleh terangkat nih! isk...

masz_73 said...

kak hasnah,
thx u kak, semoga doa akak dimakbulkan... aminn..:)


CikMin,
huhuhu.. baru 2 hari makan ubat lom sembuh gak.. arini still mc x larat nk bawak badan.. huhu.. mekasih ye atas ingatan cikmin tu. :)


Ai,
alahaii bubur tu akak beli, yang laki akak masakkan lom sempat nk update.. nasi & sup ayam jer.. hehehehe.. :P

PUTERA2PUTERI said...

ciannya...x chat no...ha dah ambik ubat tu ..janag boh lam esbox lak....bubur tu nmpak sedap la..hehehe...semoga cepat2 semboh no...amin

blogresipi said...

Harap2 akak dah sembuh ye :)

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam kak.... ish air coke tu kan leh cuci karat....jangan minum....bahaya.....

hazeleyed said...

Salam ziarah
Semuga ini permulaan bagi perkenalan baru.
Semoga cepat sembuh...rajin 2 makan ubat tu ek.

blogresipi said...

Ala Kak Masz demam pulak ye... buleh manje manje le tuh kalo tak sihat... sonot la tue.... hehehe.gurau je kak... lepas ni jgn minum ais lagi taww...i cubit karang ;D