Tuesday, October 27, 2009

60HENGGET BERBALOI²........

HAHAHAHHA....

mmg berbaloi2.... mak2 owang yg buruk mentekedarah durian tepi jalan time lunch... ada patut x?? :P sowiii arr.. kami x dapat nak ngajak uols to join the party tadi.. ngeee... pape pon... enjoy je larr all the photos yg menerangkan aksi2 yg sedikit keterlaluan ni ye... :P




kami makan specis XO & D24 jer.... ahahhaha

banyak ni jer yg kami makan.... & selebihnya kena buang larr ye x.. x kan nk mencekik kulit2 tu sekali... wakakkaka...






ahkak tengah memilih & menegiotate ... kot2 bule dapat free sebijik dua kannn :P


tapau jgn x tapau... wat balik kasi laki & anak2 makan gakkkss....
baikkkk kannn mak owang nih! :)


mak2 owang yg kehepian lepas mencekik duriannnn....



haaaaaaaaa.... ni baru dinamakan KING OF FRUITS... besar giler bapakkkk (ayat dak iqa :P ) yg ni berat dalam 9kg x Rm9 sekg = ???
brand : XO tuhhhhh!!! kalo makan bule mabuk kot? kekekeke...


sape dapat jawab... bule amik kopipes gambar ni... akakkakakkaka... ampunssss... :P


5 comments:

hana said...

huwaaaaaaaaaaa...nape ko kijam sgt kak!!! kiter suker sgttt yg spesis sebijik2 tuhhh!! adoiiii meleleh air liur akuuu!! huhuhuu

PUTERA2PUTERI said...

alamak bau sampai penang la.....wah banyaknya makan...ha yg dah tapau tu pos la mai penang

blogresipi said...

Memang aksi terlampau durian ni kak.. saje je kasik org jeles... uwaaaa!!!!!

masz_73 said...

hana,
hehehe.. bawak2 bersabar...PANTANG lagi tu..kang bentan pulaksss... :P


Putera2puteri,
kalo dipos ke penang mau sampai sana jd tempoyak tuh!.. :)


blogresipi @ ijan,
ni lg sowang yg tgh BERPANTANG nih!... bawak2 brsabar ye... kang berangkut kespital laks.. ngeeeee :P

AbbotCottage said...

muaaaaaaaaaaaahahahaha siottt je ko kak oiii. Gelak bagai nak rak dah ni. Mabok kompem tu klo mkn. Waaaaaaaaaaaaaaakakakakakakkaka adoi laaa..

Jap jap tu klo kira campo mabok kena bayo. Mahal siottttttttttttt.