Sunday, November 8, 2009

LUNCH 4.30PM :p


hAAAAAAA... yg ni baru jer selesai sudah ku telan... hehehhehe... berdua ngan king jer tadi ni ha.. (lunch kul 4.30 ptg? :P ) bebudak p umah makndaknyer kat sebelah nun.. kata ada masak nasi ayam... tp aku maleh nk p ar.. so ala2 Nigella Lawson ler tadi nih!.. wakakakkaka... prasan mokcik ni kannn.. :P




Masak nasi 2 pot, Capai telur, goreng mata kerbau 3 biji goreng wat sambal, pastu.. ada belen dumpling (semalam but banyak simpan lam fridge) .. aku wat sup baru (letak kiub ayam jer..) masukkan dumpling blup blup blup... dah timbul pastu campakkan sayur baby choy sum.. agak2 sayur dah masak.. padam api... dah siappp!!! sementara tu dengar piyok nasi nyer button naik.. ketik!.. perggh... caya larrr.. mmg alar2 Niggella u... ahaksss... ada sesapa nk muntah? p main jauh2... kakakakkakakkakaaaaaaaaaaaaaa.....

4 comments:

LOVE2COOK said...

Kak Masz, Love pun nak join lunchdinner! kekeke! ;)

Sedap sgt nampak sambal tuh! yummy! errr lapar kak! ;)

ai said...

dh lama aku tak mkn sambal telo gitu. bluwekkkkkkkkkkkk (eh, apesal aku termuntah plak ni kak? :P)

ai said...

ha la kak...mmg hokkien mee la kan yg kaler itam tu. tp mmg sah2 aritu dia tulis cantonesse. patot cantonesse tu kaler putih kan? hhhrrrmmmmm. takpe la, dh jadi taik pon! keh keh

masz_73 said...

Love,
meh ler kita share makan sama2.. ngeee... :)


Ai,
sebelom ko muntah..p main jauh2 okeyhh... :))

tu ler akak ni 17tahun idup kije ngan cino .. ko jgn nk temberang!! huh!..p main jauh2.. kakakakkakaka :P