Monday, March 2, 2009

PERTUNANGAN NURUL & ZAMANI 28/2/2009


Pertunangan anak saudaraku NURUL AZRIYANTI dengan pasangannya ZAMANI pada 28.2.2009 dan akan melangsungkan perkahwinan pada 31.5.2009 nanti... Insyaallah..

Antara/sebahagian barang-barang hantaran dari pihak perempuan

Kombinasi barang2 hantaran lelaki (kuning/cream) & perempuan (biru/silver)



Sumbangan dari ku sekeluarga... CC & Kek Pertunangan :)


p/s.Special thanks to Cik Mat gebu kerana sudi memberikan idea kepada aku disaat2 genting kekekeke... fenin ooOOO.. toce sifoooo... ahaksss... ok.. bila ko nk order kat den? x kan perantin nk buat kek sendiri lak kan?? ampooonnnn.... :P TQ juga pada my bro Z yg mengeditkan photo2 kat sini.. :P nnt aku tambah gambar lagi ek!.... :-))



10 comments:

hana said...

akakkkkkkkkkkkkkkk... walaaaaaaaa cantiknyer kek tuhhhh! toce toceee! leh bukak bakery pasnih!

lemongrass said...

wallahhhh masz wei,
patutlah senyap aje rupa2nya memang dah jadi tokey cc n fondant kek, hehehe.... Lepas ni mmng tak menang tangan lah ye ambik order!

anawahid said...

kak maszzzzzzzzz.. besdayku dh nk menjelmaaaa... buatkan kek tuh kak untuk adikmu ini.... nakkkkkkkkk

masz_73 said...

hana, hehhehe... akak pn terperasan cantik kek tu..muahhaha..nyampasss.. ampooonnn :P Semoga masin mulut hana....aminnnn

masz_73 said...

LG, hehhehe senyap2 berisi ek? blom jadi tokey lagi weyyhh.. baru nk mencari2 customer.. hehhehe.. Alhamdulillah dh ada yg order in advance.. :) doa2kan ye...

masz_73 said...

Anawahid... amboiii... nk kek besday ek? nak kaler apa? bentuk apa? nak YANG BERAPA HENGGET nyer? hehehehhe.... :P

Jamie said...

wahhh.. gempak seh.. kek tu dlm isi apa? fruit kek ker?

masz_73 said...

Jamie, kek tu pakai moist choc kek jer... :)

lcupcakekasih said...

semoga jodohnya akan sampai dan bertambah meriah ler keluarga mu...and cake tu memang da bomb

Shafidah Shamen said...

wahh masz...mmg kelasssssss!! leh bukak kedaiii tuhhh