Tuesday, March 17, 2009

MUSHROOM SOUP WITH PUFF



Hari tu jalan2 ke blog cari makan ternampak idea wat mende ni tapi ampoonnn aku dah lopa sapanyer blog tu.. aku nk ucapkan trima kasih kat dia (kalo dia masuk ler blog aku ni.. ) sbb bagi idea yang bernas ni. Aku plak dah lupa larrr penama benda alah ni kalo kat restoren beso lagi mahal tu.. sure ada mende ni dlm menu, ye larr x penah makan pon kat sinun tu.. tu yg x tau nk panggil apa.. ahahhaha :D

Tapi kan memang x sia-sia wat puff kak fida tu tau... macam2 bule buat!!.. selain buat curry puff/almond puff hah!..mushroom soup dengan puff macam ni pon bule wat ko!!.. murah, sedap & yang penting kebersihan & kehalalannya mmg x perlu dipertikaikan kan!kan!kan!

oooOOO senang jer nk wat ni... yg penting ada sepeket mushroom soup maggi, pastu puff, lepas dh wat mushroom soup tu, masukkan dalam remekin atau bekas tahan panas pastu tutupkan dengan puff tadi.. pastu masukkan dalam oven masak selama 20 min 180C... dah! siap!! jom santap!!!...





P/s. lopa lak nk amik gambo bebudak ni makan kalo x sure leh tunjuk mushroom soup yg kat dalam remekin tu.. :)

4 comments:

cupcakekasih said...

wah! that is huh! Hem...nanti kak jun pi rumah Masz jamu ni cukuplah...boleh?

masz_73 said...

cupcakekasih @ Kjun... of coz bole dear.. hehhehe sudi ker datang umah kita? hehehhe..

zana @ ros hassan said...

wah kreatip skali...pastu rajin le plak.

masz_73 said...

zana @ roshassan, kretip ikut org ada ler.. rajin..sekali sekala jer.. :)