Wednesday, March 4, 2009

KUTIP AWARD :)


Lama dahhhhh cikmin balik dari Jakarta.... tp suvenir ni... baru jer dapat digantung kat sini, sowiii ek CikMin, CikMasz bizi bebenor kebelakangan ni mengalahkan menteri beso... kekekkeke.. :P



Yang ni pulak dari Kakinahar puan doktor tu... maap ler kak terlambat nk amik pastu sejak bbrape hari ni bila nk masuk umah akak ada problem... dia asik aborted jer.. :( ada sesapa tau ker kenapa? atau aku jer yg x leh masuk sanun? :) kena BAN kot??? muahhahaha... jangggaaannn arrrr.... :((
Juga terima award yang sama kat atas tu dari Catlina

juga yang ni extra dari Catlina.... cayang awak!..semoga selamat melahirkan BB yg comel & sehat ye.. Amin.... :)


INI Spesel dari KakIntan (Jariintanku) sempena my anniversary aritu.. kekekke.. saja2 jer mengada2 sikit ngan kakintan tu.. bukan selalu.. ye x kak? TQSM daun keladi... muah muah muah... i lap u kak... :P

4 comments:

CikMin said...

alhamdulillah..dah lekat pun...xpe la..paham gan kebizian tu...

masz_73 said...

cikmin.. x marah kannn.. alalala.. muchuk cayanggg.. muahhhh... :P

inahar ali said...

masz...masz guna explorer ke @ firefox? ramai kengkawan dh terkena camni tp bila try thru firefox boleh la pulak..

masz_73 said...

kakinahar..udah masuk firefox kak..udah bule pi uamh akak..hehehhehe aritu wat reformat... maleh nk dlod firefoz tu... :P