Monday, September 14, 2009

U KISS U PAY

(ni bukan keta sebenar.. yg hat akunyer lagi lawa.. kekekkeke..)


Salam penuh keciwaaaaaaaaaaaaa...... uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrgggggghhhhhhhhhhhhh.... pagi tadi kekasih no 2 ku dicium orang sampai mengelupas kulit & kemek bodynyer.... geraammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrr... :((

Tp nasib baik si apek tua itew bayar compensation RM300 kalo x, pose ke x pose..mau aku cekikkkkk orang tua tu..... :P gilerrrrrrr... parking sebelah keta aku tu ada 3 lagi yg kosong dia nak jugak gesel body ngan keta aku... buta apa?? pastu ingat nk bayar aku RM100 ajer.. sbb dia dulu pun penah org langgar dia mintak byk tu jer.. ambooooiiii manyak santeeekkk muka dia.. keta ko keta engko.. keta aku... aku punye pasal... dah engko gesel keta aku ko bayar ler... "YOU KISS YOU PAY" betul x??



So skunk ni keta aku kat bengkel....esok petang baru siap, ada sesapa leh pinjamkan aku keta x?? :)

6 comments:

hana said...

hahahaha... kesiannnnnn!! senasib ngan kita aritu la kak! tp bestt sbb dpt ganti kete baruuu!! semua dier settlekan! kikikiki

blogresipi said...

Kesiannye! nape akak tak suruh je apek tuh belanja bukak pose skali? heheh

masz_73 said...

hana,
waaaa.. kalo terus dapat kete baru sonok arrr... tp ni calar/kemek sikit x kan nk mintak baru kot... muahhahahha.... :P


blogresipi @ ijan,
kakakkaka... itu nasib baik dia nk bayar duit repair kalo x..mmg miss soru larrr jawabnye... mmg bukak pose ngan air paip jer larr.. hikhikhik... :P

kak ina kl said...

salam masz...apa nak buat kalau benda nak jadi..sabo ajelah..rayer balik kota tinggi dulu ke?

masz_73 said...

kakina KL,
tu ler kak.. sabooooo jer lerrrr.. tp nasib baik dia nk bayar..kalo x.. den lak yg menanggis nnt.. :P

1st day raya kami diampang dulu pas solat raya kami trusss vroooommm ke Kota... yebedabeduu... :)

ai said...

LOR!!!

Tp sib bek la dia nk bayar..isk..