Saturday, September 12, 2009

BUKE POSE KAT LUAR

Semalam kami sumer berbuke pose kat O******* C****** Hotel diKajang... bese ler tiap2 tahun opis bagi makan pree... hehehhe.. ini kali ke-3 majlis diadakan dihotel yg sama. Hmmm.. kalo ikut hati mmg x brape berkenan nk makan kat hotel ni.. sbb makanan nye x menyelerakan langsung!! pastu servis pulak.. so-so jer... tp dek sebab boss aku ni related ngan boss hotel ni... konon nk bantu own family ppl larr ye x? lagi pun rega murah kottt... sbb tu makanan pn murah2 jer... ahahhaha... pastu yg x puas hati surau pn x convienient & x selesa.. hmmm ingat taun depan nk lobi kat boss suh wat kat hotel lain larr pulak... Equotorial Bangi ke x pon kat PICC putrajaya kottt... ni pasal tergoda tgk pic anese aritu.. hehhehehe

Meh larr tengok apa yg ada...









muka yg keboringan sbb x de delicous food to eat :P










Air oren murah pn susah nk refill huh!! :(


gambar diambil sekitar jam 8.45mlm... sumer petugas kaunter dh cabut.. camno tu?? :(



ini reaction for the foods & services kat sanun.. kakakkakakkakaka.....


Selamat berbukaaaaaaaaa..... & ceria selalu... daaaaaaaaaaa...

p/s.jgn saman gua arrr :P

3 comments:

blogresipi said...

Tak best ke kak? uish... sepatutnya bukak pose kt hotel lauk mcm2 sampai penin lalat nk pilih.nie terbalik plak... balik mkn kat umah la kalo camtu.hahahha... kite dan baby ok je kak... semalam jer baby kembung perut sikit susah mau tido..kelam kelibut la kami.heheh..last2 boh minyak baby beli yg amway tu baru ok leh tido nyenyak ngn mak2 dia skali.kehkehkeh

anese said...

haha..ada tergoda ka????
haah lobila...baik gi PICC..selesa then tak de mahal sgt pun....
equatorial pun my choice jugee...

masz_73 said...

blogresipi @ ijan,
huhuhu.. mmg x best mkn kat hotel tu.. nyampass... balik umah perut masuk angin jer.. pasal x mkn sangat kat sana..

lorr ciannye bb kembung ye.. sapukan myk angin ler ubatnye ye.. pengalaman tu.... :)



Anese,
tu larr mmg tergoda tauuuuu!!! tp kena tggu next yearnyer buke pose larr pulaksss... hehehehhe :P