Wednesday, September 9, 2009

REZEKI 09/09/09

REZEKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...... 09/09/09 :)

Alhamdulillah syukur nikmat kepada Tuhan yg memberi rahmat....

Tetiba tadi (opis time) terima call dari Tn. Hj......... kata suh turun kat bawah dia nk bagi somting.. ;) hmmmm.... bila tengok jer dia pegang beg kertas beso gedabak tuuuuuuuuu... terus dalam hati melonjak riang - mcm kanak2 dapat eskrim korneto tu.. ahahhahahhaha... sonok3x bangatttttttttttttt..... rezeki koooooo.....

meh aku saje tayang kat sini ek..bagi jeles kat korang sumer muahhahahahhahahahha...... (amboiiii mentang2 dah raya.. boleh ler eksen meksen ni.. kalo x mau tingge kepala jer pose aku hari ni...) :)) jgn mare arrr..nnt kureng pahle pose korang.. kakakkakaka... :P


yg ni hat aku nyer
~ leh raya sakan aku tahun ni pakai henbeg original tu semah ooiiii ~

yg ni bagi kat amoi sebelah aku ni.. :)


weyhhhhh bukan sonang nk dapat free ni..... neeway terima kasih daun keladi ye.. tuan Haji... ahakss....


P/s.semah tu tiada kena mengena dengan henbeg baru aku( yg free lagi original) tu ehhhh... :P

10 comments:

CikMin said...

salam k.masz..wah bes nyer dpt henbeg baru kan...sakan braya nnt...mesti penuh gan duit raya nnt ye...

Leyza said...

salam masz,
nk share gak la kat sini,kita pun dapat gak beg raya,adik beradik ngn bonia.(sembonia)...igtkan nk tayang gak sat lagi...

kak ina kl said...

salam masz..untungnya kerja kat situ..dpt beg mahal lagi...

ada kerja kosong tak?jadi tea lady pun boleh jugak..

che'iza said...

Akak... jelesnyer.....

K.Nor said...

waaaa raya sakan la ya...

PUTERA2PUTERI said...

bestnya....ni yg ceq nk jeles ni....ada keja o x kt cni...buh nama ceq sat..hihihihhi

hana said...

k.masz... tuan aji tuh tak nak bagi kita ker kak?? kitanyer bonia dh lama monopos! muahahaa

masz_73 said...

Cikmin,
wslm, sakan beraya tu mungkin gak arr.. ye larr dpt beraya kat kg kita kann.. tp beg tu penuh ngan duit raya mungkin tidakk.. huhuhu.. :P


Leyza,
wslm.. hehehhe.. tayang jgn x tayang... kakakkaka.. sesekali kann bukan selalu.. :) (dh tgk dah.. lg santteekk larr kaler tu.. )


kakina KL,
wslm, kakkaka.. akak nk jd tea lady ek? mmg sah2 x kan dpt punye sbb kat sini buat air sendri jer.. muahahahha..... :P


Che'iza,
apa yg nk dijeles kan... yg ko nyer henbeg lagi beso tu... hhehehehee... kelek jer larr bb encem tu... :))


k.nor,
ngeeeeeeeee..... sakan kerrrr?? :P


Putera2puteri,
ni sowang lagi nk masuk nama ye.. hehhehe.. maap x de keje kosong kat sini sbb sumer yg ada ni mmg dh superduper staff x perlu staff baru.. hehehhehe :P


Hana,
kakakka... ambooiii nk bonia baru gak ekk...ok peknen sowang lg taun depan nnt sure en hamzah adiahkan.... ;P

lelayong said...

Whoa..kak masz sebut betul2 (BESSSAAARR PUNYERRRRR), cam iklan maggie yg letak ikan tu, hehehehe..baik Tuan Haji .... tu, kerja btul btul arrrr....dont play play..hehehehe

masz_73 said...

lelayong,
sbb kije manyak baiiikk ler dapat adiah dr tuan haji tu.. tp tn hj bukan my boss okeyh... hehhehe.. syhhh.... :P