Sunday, May 24, 2009

NASI LEMAK SAMBAL SOTONG & SERUNDING DAGING


Brrrrrruuuuuuuuppppppppppp!!!.... Alhamdulillah..... :)

Salam tengahari Ahad yang cerah sumerrrrrrrrr :) (winduuuu kat kucing siam yg mentel tuu..... :P ) hari ni hari yang agak sebok... so hari ni kita wat BRUNCH jer larr ek!.. NASI LEMAK SAMBAL SOTONG, SERUNDING DAGING (nganu mali.. :), TELUR MATA KERBAU, IKAN BILIS & KACANG TANAH GORENG dan MILO... hmmmm.... sumer dah kenyang ni... bole larr mulakan operasi dan aktiviti yang lain...





MyKing - operasi membersih rumah... :) tQ lalinggggggg... muuuahhhhhhhhhhhhhsss ;P

Zery - baca buku.. ada lagi 2 paper (exam) no GAME okeyhhh!!... sbb dah bg peluang semlm

iQa - xtvt ... main2 aje.. homework sumer dah siap! :)

Queen - ;)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



1) jap lagi nk g umah kak long.. nk bege2 wat bilik perantin maklum larr kami ni mak2 daros berkerja.. x banyak masa dah.. sbb next week tiap2 malam nk kena wat projek lain pulakss :P so... hari ni kena make sure hiasan bilik perantin kena disiapkan...

2) baju? hummmm... baju tuk next weeknyer kenduri (kajang) 30 & 31/5... tema putih/pink... siap! kenduri di JB (7/6) - tema kuning... hummmmmmmmmmmmm.... lom dapat cari lagiiiiiiiiiii.... huhuhuhuhu..... nak tempah... memang dah x sempat.. alternatif akhir sure larr kena beli yang dah siap jer... hmmmmm... masalahnya.... dah beberapa kedai baju... :P aku dah survey.. tapi setakat ni masih lom dapat yang berkenan dimata... :) bese larr aku ni..nak cari baju tuk orang lain.. senang jer.. sure dapat.. tp kalo nk cari baju sendiri... kalo di plan sure x dapatnyer.. cari ler sampai 6 jam pun kalo memang x de jodoh nk jumpa yang berkenan dimata.. sure x jumpa.. sanggup tu.. balik dengan tangan kosong, padahal bukan nak cari yang mahal ker atau yg berlip-lap-lip-lap tu... setakat baju kurung biasa tu jer... ahahhahaha... teruk punye pe'el kan!!! :P tapi yang peliknye.. kalo x plan nk beli... sure jumpa yang berkenan dimata & jiwa.. pe lagi... rembat jer larr cepat2... hehehhehe... :P
so..... kalo sempat... lepas bege2 bilik perantin tu... xtvt... cari baju larr kot?!.. ;)

Ok......dah lambat ni... nak kemas dapur pastu nak g mandi... nk siap2... g umah kak long...
sesapa nak nasi lemak... ada lagi tu... p amik sendiri ye.... tuan umah nak cepat ni... kang jangan lupa... basuh pingan/mangkuk tu ye... :)


c ya!!!!

3 comments:

Shafidah Shamen said...

weiiii saper yang nak tawinnn tuuu :D

ehh masz..i ngidam nak cawan tuuuu!!! hehehee

.v.a.n.e.L.L.a said...

MILOOOOOOOOOOO nmpak sedappppppp.

cmana buat.

uwawawawawawa


;D

blogresipi said...

Sambal sotong tu menggiurkan lah..heheh